.

.

Rattan Woven Korpa voća jednostavna kućna košarica za pohranu Korpa za zabavu Khaki

Rattan Woven Korpa voća jednostavna kućna košarica za pohranu Korpa za zabavu Khaki

Ocjene kupaca:

KM 14.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje izvoru od Joybuy Marketplace
. Ovo je košara za skladištenje radne površine koja je napravljena od premium materijala ,. izdržljiv i praktičan, prikladniji za upotrebu. Korpa voća, razumna. Ne samo samo ukrasna košarica, već i spremnik za pohranu. za držanje voća, grickalice itd. funkcije
. -Kolor : Khaki
. -Materijal : drvo
. -Kan se koristi kao ukras koji će dodati ljepotu u vaš životni prostor, kuhinjski kontratop, kuhinjsku ostavu. -Holujte dizajn, prikladno je za isušiti nakon što operete voće. -Ova košara voća izrađena je od vrhunskog drvenog materijala za dugotrajnu upotrebu. - Koša voća je jednostavna za pranje i višekratnu upotrebu. -The fruit basket is perfect for holding your fruits, candies, snack and other kitchen and household items.
Can be used as a decoration that will add beauty to your living space, kitchen countertop, kitchen pantry. | Izdubljeni dizajn, prikladno je za odvod nakon što operete voće. | Ova voćna korpa izrađena je od vrhunskog drvenog materijala za dugotrajnu upotrebu. | Naša voćna korpa je lako oprati i ponovo koristiti. | Košarica za voću savršena je za održavanje plodova, bombona, zalogaj i ostale kuhinje i kućne predmete.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji