.

.

Hemoton Viseći smeće može kućna kuhinjska ormana za kabine za otpad za otpad

Hemoton Viseći smeće može kućna kuhinjska ormana za kabine za otpad za otpad

Ocjene kupaca:

KM 34.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetio je da ovaj artikal prodaje Mannistore s Joybuy Marketplace
. Ovo je kreativno višenalno spremanje za skladištenje kuhinjskog otpada. Super ležaj, izdržljiv. Zidni dizajn sprema prostor i ne zauzima posebno veliki prostor. Viseći dizajn štedi prostor. Proizvod je pogodan za ljude koji se mogu dugo koristiti. funkcije
. - Materijal : plastika. - Veličina : oko 27,00x22,00x22,00cm / 10,61x8. - izrađen od vrhunskog plastičnog materijala, izdržljivog, čvrstog i ekološkog prilagođenog. - Viseći dizajn ne zauzima podni prostor, pogodan za vrata ormara visi montirana. - Poklopac čvrsto zabranjeno za zaključavanje mirisa da bi zrak zadržao svjež i učinkovito sprečavaju žohare i greške. - elegantan moderan stil, sa dizajnom poklopca, vrlo kreativnim i šikom. Lako je koristiti i čistiti i neće se zauzimati mnogo prostora u vašoj kuhinji. - Koristite kao kućni kantu za smeće za spremanje smeća i održavanje kuhinje organizirane.
Izrađen od premium plastičnog materijala, izdržljivog, čvrste i ekološke opreme. | Viseći dizajn ne zauzima podni prostor, pogodan za vrata ormara visi montirana.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji