.

.

Kiewfjdk 5x 216Led Icicle Light Produživa zavjesa svjetla Božićni ležaj

Kiewfjdk 5x 216Led Icicle Light Produživa zavjesa svjetla Božićni ležaj

Ocjene kupaca:

KM 30.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Chengguang iz Joybuy Marketplace8m 216 Led Icicle Lights Extessible Curtualno svjetlo Božićno svjetlo Bijelo
Značajka :
Connectible zavjesa Svjetla : Svjetlo struna zavjesa duga je 5m i ima 216 LED. Jednostavan dizajn, dolazi s dodatnim ženskim utikačem na kraju svakog seta za proširenje, može se priključiti do 10 seta svjetlosnih žica u jednoj vožnji kako bi se zadovoljile različite zahtjeve dužine.
Idealan unutarnji i vanjski ukras : Naš Icicle Light zavjesa je savršen dekor rasvjete u vašem svakodnevnom životu, sa i P44 Waterptoof Dizajn, svjetlosko svjetlo je pogodno za unutarnju i vanjsku upotrebu. Imajte na umu da utikač i kontroler nisu vodootporni, pa ih držite suhim. Ovaj treptajući svjetlosni niz može se koristiti za vjenčanje, festival, božić, zabavu, spavaću sobu, dnevni boravak, zid, vrt, dvorište ili balkon, pozornicu, koncert, klub, hotel, plesnu dvoranu, modnu showu itd. < BR> Jednostavna za instalaciju : Ova svjetla zavjesa omogućuje vam da se uključite i isključite mrežu i isključivanje standardnih američkih izlaznih napona 110 V.
Sigurnosna garancija : Ova ledena božićna svjetlost izrađena je od bakrene žice sa izolacijskim premazom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji