.

.

Božićni ukrasi 11.8in stoji santa claus s ukrasnim ukrasnim dizajnom dizajna desktop

Božićni ukrasi 11.8in stoji santa claus s ukrasnim ukrasnim dizajnom dizajna desktop

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Značajke
1 Materijal : Cute Santa plišani božićni dekor izrađeni su od meke plišane i unutarnje slike izrađene od tvrde plastike, ukupne visine : 30 cm / 12 inča. Ova lutka može Koristi se kao poklon za razne festivale poput božićnih praznika, rođendana i drugih prekrasnih praznika. Može se postaviti kod kuće i prozora kao kolekcija kako bi svečana atmosfera učinila živahnim i živopisnim. Slatki stil s plastičnom figurom, tako da Djed Mraz može sjediti sam i lako ga možete postaviti negdje potreba. Poput sjedenja na stolovima, šalteru ili policama za obogaćivanje ukrasa u vašoj kući
4. BOŽIĆNA TOME TOMENICA je savršen za stavljanje kauča, kamin, automobil, spavaću sobu, kuhinju, dnevni boravak, kafić, desertu kuću i više. Lagani materijal tako da možete lako pomeriti ovu figuru, a ako se ne propadne sa stola ili police, ne bi naštetilo vaše kućne ljubimce.
Specifikacija
: Plastika, krpa
Boja : crvena i siva
Veličina : 30 x 17 cm
Težina : 200 g
Paket uključuje :
1 × Santa Claus Lutke ekološki prihvatljivi materijali. Cijena i kvaliteta. Lijep dizajn za ukrašavanje festivala. To je rešeni poklon za Božić, rođendan, zabavu, Novu godinu, zahvaljujući festivalu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji