.

.

Zdravstveni i kozmetički proizvodi Mattes Tequine ruž za usne šminka pigmentirana dugačak trajni sjaj za usne Velvet vodootporan za usne šminke za djevojčice i žene Poklon set plastike I

Zdravstveni i kozmetički proizvodi Mattes Tequine ruž za usne šminka pigmentirana dugačak trajni sjaj

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Mattes tečni ruž za usne šminke pigmentirani dugački sjajni sjaj Velvet vodootporan za usne za djevojčice i žene
Karakteristike :
široke karakteristike : Ovi ruž su dugotrajni, ne-štapići, a ne mogu se nositi, a jednostavno za nošenje Blede Daj vam seksi iskustvo.
To je savršen izbor poklona vašoj mami, supruzi, djevojkama prijateljima na rođendan, Dan zahvalnosti, Božić, Noć vještica ili drugih festivala.
koji traju nikakve hemikalije, koje traju I šarmantan, može vam pomoći da budete ljepši. Dugotrajno se obavezno nosite ga duže vrijeme.
Ako imate bilo kakvih pitanja. Molimo kontaktirajte nas na vrijeme, poslužit ćemo vam 24 sata dnevno.
Savršeno za razne prigode, poput druženja, zabave, vjenčanja, bara, lopte, kampiranja, ured ili dnevnih šminke. Mattes tečni ruž za usne šminke pigmentirani dugački sjaj za usne baršunaste vodootporan za djevojke i žene
materijal : plastična boja : kao što slika prikazuje, (zbog razlike između različitih monitora, slika može imati Neznatna razlika u boji. Molimo provjerite da ne smetate prije naručivanja, hvala!)
ruž za žene. ruž za ženske set. ruž za djecu; ruž za usne za djevojčice 10-12. ruž za ženske duge traje 24 sata.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji