.

.

bvgfsahne crno afričke lutke crne djevojke lutka afrička djevojka sa slatkom kovrčavom noćnom lutkom realnijom djevojkom lutka crni vinil

bvgfsahne crno afričke lutke crne djevojke lutka afrička djevojka sa slatkom kovrčavom noćnom lutkom

Ocjene kupaca:

KM 11.49
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. 8-inčne crne afričke lutke crne djevojke lutka afrička djevojka sa slatkom kovrčavom novorođenčekom realnijom djevojkom crne vinilne bebe igračke kuće Kućna djelatnost Uloga - značajke ćete dobiti smetnju i crnu kožu i crnu kožu s odjećom i crnom kožu ćete dobiti i traka za kosu. Ona je visoka oko 8 inča, savršena veličina za 3+ godina djecu.
Izaberite ovu lutku da pratite svoju djecu, igrajte se sa njima zajedno, spavajte s njima zajedno. Osim toga, mogu obući lutku prema svojim preferencijama. Znate, u dječjem svijetu, to je sve. Ima realističan pogled. Ručno nanesene plave oči, ručno rađena prekrasna crna kosa. Ruke i noge mogu se pomerati i izraz izgleda da će vaša djeca osećati Igranje.
Fotografski rekviziti : Može se koristiti kao fotografski rekviziti, pozadina, dječje fotografije, dječji prijatelji rekviziti, čine vašu fotografiju ljepšim.
The Baby Dolls je odličan izbor za dječji rođendan, božićni poklon , Predškolska i domaća aktivnost, igranje uloga i oguranje irade. Lutka je takođe dobar izbor za kolekciju Granma-a prateća i kolekcionara.
1x lutka
igračke i hobiji Obrazovanje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji