.

.

Dekorativna košarica za pohranu tkana košara za skladištenje za kozmetiku Sundries Čajne vrećice

Dekorativna košarica za pohranu tkana košara za skladištenje za kozmetiku Sundries Čajne vrećice

Ocjene kupaca:

KM 34.99
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je izdržljiva košara za skladištenje radne površine koja pruža čvrstu skladišnu otopinu za kuhinju, kupatilo, dnevni boravak itd. Tržište i organiziraju Sundries, šminka i više. Dobar alat za uštedu prostora za vas u svojoj kući. funkcije
. - Boja : svijetlo smeđe
. - Materijal : slama, metalni
. - Veličina : oko 23. - Savršen za lični dom, uredski sto, spavaću sobu, radujuću sobu i neka druga mjesta. - Može držati neke male predmete u kancelariji i skladišti za grickalice i kozmetiku kod kuće. - Pravilna veličina i ne zauzima previše prostora, pogodan je za postavljanje na stolni i tablicu. - može ga dati svojim bliskim prijateljima ili dragim članovima porodice kao sadašnjost, izdržljive i praktične. - Ima širok spektar upotrebe, ne samo praktični spremnik za pohranu, već i kućni ukras.
Savršeno za lični dom, uredski sto, spavaća soba, spavaća soba i Neka druga mjesta . Može zadržati neke male predmete u uredu i skladištiti grickalice i kozmetiku kod kuće. Prijatelji ili dragi članovi porodice kao sadašnji, izdržljiv i praktičan . Ima širok spektar upotrebe, a ne samo praktični spremnik za pohranu, već i kućni ukras.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji