.

.

Privjesak za tastera otporan na kosu za kosu, privjesak za crtani sova sa sjajnim očima, mekani plišani dekor Antler Savršen

Privjesak za tastera otporan na kosu za kosu, privjesak za crtani sova sa sjajnim očima, mekani plišani

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj predmet prodaje Manshan mrežom iz Joybuy Marketplace Opis : Naš privjesak za ključeve od jelena Horn Owl! Ovaj šarmantni dodatak savršen je dodatak vašim kesima ili tipkama, dodajući dodir zabave i ličnosti. Svojom finom izradom, ovaj ključ sadrži pliš i ugodan dizajn dodira koji će odmah privući vašu pažnju. Smiješni izrazi na sovu licu čine je živahnim i lijepim, dovodeći osmijeh u lice svaki put kada ga vidite.
Ne samo da je ovaj ključ sladak, već je izrađen i sa visokokvalitetnim materijalima, osiguravajući njegovu izdržljivost i dugovječnost. Nećete se morati brinuti zbog toga proliti kosu ili izgubiti svoj šarm s vremenom. Da li tražite simpatičan poklon za prijatelja ili jednostavno želite dodati malo šarma u svoju svakodnevnu eseblike, privjesak za ključeve o sova od jelena je savršen izbor. To je svestran i može se lako pričvrstiti na vaše torbe, tipke ili čak koristiti kao ukrasni dodatak za vaš ruksak ili torbicu. Ne propustite ovaj divni dodatak danas i pustite da je jelen rod sova donio radost i Slatkoću gdje god krenete!
Ime naziv : Privjesak za ključeve : Materijal : Plish
Oblik : Cartoon Sow
Karakteristike : Mekani plišani, sjajni profil, promjer : 8cm : 8cm Na 3,15 (približno)
Napomene :
Zbog razlike u postavci svjetla i zaslona, ​​boja predmeta može biti malo drugačija od slika.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji