.

.

Dobavljači fudbalske zabave, ukrasi fudbalske zabave, uključuju nogometne ploče, nogometne salvete, nogometne čaše i viljuške

Dobavljači fudbalske zabave, ukrasi fudbalske zabave, uključuju nogometne ploče, nogometne salvete,

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu


】 Dobavljači fudbalske zabave savršen je izbor za rođendan, čajanku, dječju zabavu, nogometnu temu, itd Rodne tematske rođendane natjerati da vaš stol izgleda fantastično i sve vaše Gosti će biti sretan!
.
【Premium kvalitet】 nogometne ploče i zalihe salvete izrađene su od gustih radova, čineći je čvrstim sa žilavošću za držanje pice, tjestenine, bifteka, torte i salate, za oba hladna i hladna pića, Kao koka, sok, mlijeko, vino itd.
【Sef & Biorazgradible】 Rođendanski za rođendanski rođendanski ukrasi napravljeni su od 100% materijala za hranu koji nisu toksični, BPA besplatni, reciklirajući i ekološki prihvatljivi, sigurni i izdržljivi. Ovi elegantni jedinstveni dizajnirani uzorci na nogometnim pločama i salvetama koriste se biljne mastine, nema štete za ljudsko biće i okoliš. Pogodno za djecu i odrasle (uključujući trudnice).
primit ćete 24 računara 9 "papirni papir za papir, 24 kom 7 " papirna ploča za nogometne tematske ploče, 24 nogometne salvete i 24 zelene plastične vilice i zalihe salveta za zabavu i zaliha salveta može poslužiti 24 gostiju.
【Spremite svoje vrijeme】 Dostava za rođendan za nogometne rođendane za dječake su za dječake za jednokratnu upotrebu, samo otvorite paket i lako ih stavite na tablicu za ukrase nogometne zabave.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji