.

.

Angel Cupid Statua Resin Craft Ornament Indoor Decorn ukras za dekor

Angel Cupid Statua Resin Craft Ornament Indoor Decorn ukras za dekor

Ocjene kupaca:

KM 11.60
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je ukras anđeoh Kupid smole, izrađen od visokokvalitetnog. Materijali i odlična izrada, ekološki prihvatljivi,. prekrasan i izdržljiv. Izrađuje se dobra tehnologija i ima odličnu. Ovaj ornament može se koristiti za ukrašavanje kuća, hotela, studija itd. Jedan od najboljih izbora za ukrašavanje vaše kuće. funkcije
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : smola
. - Izrađen je od visokokvalitetnog materijala smole, koji je dekorativni i izdržljiv. - Može se postaviti u studiju, spavaću sobu, dnevni boravak, ured itd. - Ova prekrasna statua je savršen poklon za odmor kolekcionarima, svidjet će se. - Dizajniran sa svetim anđeoskim uzorkom, izgleda elegantno, jedinstveno i lijepo. - Ova kipa smole izrađena je odlične izrade i ima živopisne detalje.
1 × dekor smole. Izrađen je od visokokvalitetnog materijala smole koji je dekorativan i izdržljiv . Može se smjestiti u studiju, spavaću sobu, dnevnu sobu, ured itd. Ova prekrasna statua savršen je poklon za sakupljanje, svidjet će se. Dizajniran sa svetim anđeoskim uzorkom, izgleda elegantno, jedinstveno i lijepo . Ova kipa smole vrši se odličnim izradom i ima živopisan detalje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji