.

.

Gyouwnll segmentirane trepavice prirodne meke i fluffys lažne trepavice za višekratne lažne trepavice za višekratnu upotrebu Božićni pokloni C

Gyouwnll segmentirane trepavice prirodne meke i fluffys lažne trepavice za višekratne lažne trepavice

Ocjene kupaca:

KM 3.81
Od robe
U skladištu

Segmentirane trepavice prirodne meke i fluffys lažne trepavice za višekratne lažne trepavice za višekratnu lažne trepavice
Uvijek provodite puno vremena na trepavicama?
isprobajte naše trepavice za višekratnu upotrebu Jednostavan je, brz i uvelike pojednostavljuje vaš proces šminke. To je prirodno kao i vaše trepavice i mogu se ponovo koristiti.
Glavne karakteristike
za višekratnu upotrebu i pranje - lažne trepavice mogu se ponovo koristiti i očistiti kako bi ih učinili higijenskim i zdravstvenim osobama. Uz zamjenjivu vrpcu, neće pasti čak i ako se ponovo koristi.
prirodne trepavice - lažne trepavice imaju dobar kovrče radijan. Ne mogu se kombinovati sa pravim trepavicama kako bi vam oči učinili veće i šarmantnije. Oni su prirodni kao i vaši prave trepavice, bez osjećaja nošenja lažnih trepavica.
Visokokvalitetni
izrađen od visokokvalitetnog sintetičkog vlakana, jednostavan za upotrebu i rastavljanje. Neće ostaviti ostatke na koži, neće biti alergičan i ugodan je za upotrebu.
Izvrsni pokloni
prekrasno pakirana kutija sjajan je poklon za žene na Božić, Dan zaljubljenih i majke i majke Dan.
Specifikacije : Materijal : Hemikalije Vlakna
Stil : Prirodno, dugačak, gust TEŽINA : 33.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji