.

.

Privjesak za vrane, ukras hvatača, privjesak za akrilni kućni prozor, ukras za Noć vještica

Privjesak za vrane, ukras hvatača, privjesak za akrilni kućni prozor, ukras za Noć vještica

Ocjene kupaca:

KM 5.50
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje Led Ingdang sa joybuy marketplace Privjesak za vrat, ukras hvatača, ukras za akril, karakteristike :
dodaj Ova realna crna u vašim kratkim dekoracijama kako bi bilo koja scena čak i još uzbudljivija. Sa tim jezivim momcima, držite bučni od svoje kuće! Naš za Noć vještica napravljeni su od akrila i napravi ih iskusni zanatlije. Ovo će biti savršeno uljepšavanje za vaš ukras za Noć vještica.
Dekoracija : Svaki ukras za Halloween Crow dolazi sa žicama na nogama, olakšavajući vam da ih možete popraviti bilo gdje. Možete ih smjestiti i na stol ili polica samo za ukrašavanje. Široko korišteno : crno pernata tema Halloween-a. Oni nisu idealni odmori za zabave, uklete kuće, barove, trgovine itd., Ali i velike vještice tematske rekvizite.
Uključujući :
za Halloween Dekoraciju
Privjesak za vrane, ukras hvatača, privjesak za akrilni dom, ukras za Noć vještica. Idealan Halloween Vanjski ukras : Nije lako probijen ili izblijediti . Stvorite jedinstveno iskustvo za svoj Halloween prostor. Savršeno za Noć vještica : To je odličan poklon za Halloween za prijatelje i porodicu. Savršeno za zatvorene i vanjske ukrase Halloween. Pogodno za Halloween Party, Halloween scenu i ukras.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji