.

.

Birdcage za svijeće

Birdcage za svijeće

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Želite li ukrasiti kućni stol? Ako je to slučaj, naš se svijećnjak pažljivo priprema za vas. Kreativni dizajn kaveza u obliku ptica, jedinstven je i personaliziran. Možete postaviti svijeću ili tealight, a zatim dodavati šarm i ljepotu u svoj životni prostor. funkcije
. -Kolor : Rose Gold. -Materijal : glačalo. -Size : 8. -High-kvalitetan željezni materijal, čvrst i izdržljiv duže vrijeme.
. -Kreativni dizajn kaveza za ptice sa finom izradom čini ga pogodnim za većinu prilika. -Gold Pogled na oblaganje, jednostavan i roman, savršen je dom ukras ili praktični držač svijeća. -Sve stil utakmice, može se podudarati sa većinom stilova ukrasa za kućne ukrase. -Kancini se za ukrašavanje dnevnog boravka, spavaće sobe, kafića, bara, internetskog kafića itd. visokokvalitetni željezni materijal, čvrst i izdržljiv dugo . Kreativni dizajn kaveza za ptice sa finom izradom čini ga pogodnim za većinu prilika, jednostavan i roman, to je Savršen ukras doma ili praktični držač svijeća . All-Match Style, može se podudarati s većinom stilova ukrasa za uređenje. Može se koristiti za ukrašavanje dnevnog boravka, spavaće sobe, kafića, bar, internetskog kafića itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji