.

.

PVC Ljeto plivanje na napuhavanje plovka na napuhavanje plaža Igračka sladoled oblika bazena plutaju plivajući cijev vode igraju igračke za žene djevojke (ružičaste)

PVC Ljeto plivanje na napuhavanje plovka na napuhavanje plaža Igračka sladoled oblika bazena plutaju

Ocjene kupaca:

KM 33.49
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikal prodaje fathery s Joybuy Marketplace
r. Igračka s bazenom sladoleda je udobna i meka. Pripremite se za zabavu na suncu i na vodi s tim šarmantnim igračkama na naduvavajućem bazenu. Vi i vaši prijatelji izgledat ćete sjajno letjeti plutajući na ovom igračku na napuhavanje bazena plutaju na suncu. Pogodno za bazen, plažu itd. funkcije
r. - Boja : ružičasta. - Materijal : PVC. - Veličina : 90x45x45 cm. - Napravljen od teških, izdržljivih PVC materijala. Udobno i elegantno. - Vi i vaši prijatelji izgledat ćete sjajno lebdjeti po ovom igračku na napuhavanje bazena plutaju na suncu. - Kreativni bazen u obliku sladoleda u obliku napuhavanja, život i dajte vam osećaj svježine. - Dobro drži zrak, lako se naduvavaju, ispuštaju i skladištiti. - Pogodno za bazen, plažu itd. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala ti! Napravljen od teške, izdržljive PVC materijale. Udobno i elegantno. | Vi i vaši prijatelji izgledat ćete sjajno lebdjeti kako plutaju na ovaj Igrači na napuhavanje lebde na suncu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji