.

.

Dekoracija Halloween Witch Flying Broomstick Party Dance Kostim rekvizite prerušiti toplo svjetlo

Dekoracija Halloween Witch Flying Broomstick Party Dance Kostim rekvizite prerušiti toplo svjetlo

Ocjene kupaca:

KM 9.99
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da je ovaj artikl prodao Led Ingdang s Joybuy Marketplace-a Dekoracija Halloween Witch Flying Broomstick Party Dance Kostim rekvizicije :
Odvojite Dizajn】 Polog za veštica Halloween Witch je najnoviji odvojivi dizajn, vrlo pogodan za nošenje i jednostavno za vašu korištenje za Noć vještica i ukras za zabavu, a trošiš nezaboravan Halloween sa porodicom i.
【visokokvalitetni materijal】 Plastični i mrežice, ove nožnih metle su lagane, izdržljive i ugodne za izradu dodatne opreme za igre za vaše festivale i događaje.
Pogodna veličina vještica je cca. To je prava veličina da ga koristite u Halloween Cosplay-u.
Inovativni dizajn ručka vještica dizajnirana je vrpcom, a dizajnirana je sa gazom, koja je savršena za djecu i odrasle osobe da igraju vješticu ili u raznim zabavama i.
【Široka aplikacija】 Halloween Witch pogodna je za Cosplay zabave, Noć vještica, karneval, tematske zabave, kostime, kostime, školske događaje, a druge donoseći nezaboravno iskustvo.
Materijal : mreža + plastika : Veličina : 65cm
Težina : 40g - Sadržaj paketa : 1 x Witch - Halloween Dekoracija vještica Leteći metla partijski ples. Idealan Halloween Vanjski ukras : Nije lako probijen ili izblijediti .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji