.

.

Bluelani ukras za kućni dekor Kristalna lopta Prizma Viseće ukrašavanje Životivo sunčevih stakla ukrase izvrsne izrade

Bluelani ukras za kućni dekor Kristalna lopta Prizma Viseće ukrašavanje Životivo sunčevih stakla ukrase

Ocjene kupaca:

KM 5.07
Od robe
U skladištu

Opis : Naši zapanjujući hvatač! Ovaj izuzetan ukras dizajniran je tako da dovede dodir i ljepotu u bilo koji prostor Sa šarmantnim i sjajnim izgledom, on stvara očaravajuće efekt duge kada je izložen.
Svaki hvatač sadrži čovjeka izrađena lažna kristalna lopta u kombinaciji sa ogrlicom, što rezultira šarenim i blistavim šarmom. Kombinacija kristalne lopte Prizma i ogrlica dodaje elegantan dodir na ovaj već zapanjujući komad.
Dostupno u raznim prekrasnim i jedinstvenim bojama, ovi viseći vizinski vizir nisu samo vizualno privlačni, već i izgrađeni. Napravljeni su izdržljivim materijalima, oni osiguravaju dugotrajnu ljepotu koja će i dalje blistati da dođu.
Kada ili bilo koja druga svjetlost udari o tim hvatačima, oni stvaraju najobičnjačke refleksije koje će zasigurno utjecati na nečiju pažnju. Očaravajuća igra svjetlosti i boje je očaravajuća i dodaje dodir bilo kojeg prostora. Da li želite ukrasiti u zatvorenom ili na otvorenom, ovaj luster je savršen za dodavanje dodira elegancije u vašem domu ili vrtu. Njegov kristalno čist i zaslepljujući dizajn bez napora dopunjava bilo koji dekor, čineći ga svestranim dodatkom bilo kojem prostoru.
Donesite živopisno svjetlo i boju u svoj život sa našim hvatačem! Dodajte dodir elegancije i očaranja u svoj prostor sa ovim zadivljujućim ukrasom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji