.

.

Helectqrin papir za apsorbiranje ulja, papir za apsorbiranje ulja za kuhinju, papir za apsorbiranje ulja, listovi za apsorber uljem ulje Filter papir za roštilj

Helectqrin papir za apsorbiranje ulja, papir za apsorbiranje ulja za kuhinju, papir za apsorbiranje

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Značajka : 1 Lako za suzanje : rezač pričvršćen na kutiju može isjeći papir koji apsorbira ulje prema vašim potrebama za pečenje. Može se koristiti za razne uređaje za pečenje ili svrhe, tako da je lako suze i ima kompletne funkcije. Dizajn nebitnika : Volite pečenje, ali čišćenje mržnje? Ovaj papir za pečenje koji se ne drži omogućava, čak i vrlo!
3. Primjenjive scene : Pape za apsorbiranje ulja široko se koristi u roštilju za samoposluživanje, roštilj, pecivo, pecivo i tako dalje. Značajke : 20m Nosilica za pečenje je dvostrano korisno, otkaz u ulju, visoka temperatura i ima površinu od mjesečeve. Silikonski papir : papir koji apsorbiraju ulje prihvata silikonski premaz koji se sakuplja za pečenje.
Specifikacija :
Vrsta predmeta : roštilj apsorbirajući papir
Materijal : silikonski papir
Boja : kao što su slike prikazane
Težina : cca.6oz
Veličina proizvoda :
Dužina : cca. 20m / 21,9yd
Širina : cca.wang-edit-text {fontovi porodica : 'Arial'! Važno; }. -Dang-uredi tablica (granični top : 1px čvrst # 000; Granica-lijevo : 1px Solid # 000; } .wang-edit tablica teksta TD, .wang-edit-text tablica th {granični dno : 1px čvrst # 000; granično-desno : 1px solid # 000; Padding : 3px 5px; }.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji