.

.

Perchament pečenje papirnih listova od masti nepropusna sendvič jastučići na papiru Francuski pomfrit Prženi pileći pečenje papira

Perchament pečenje papirnih listova od masti nepropusna sendvič jastučići na papiru Francuski pomfrit

Ocjene kupaca:

KM 4.50
Od robe
U skladištu

120pcs tisak podmazao otporan na papir sendvič papir Francuski pomfrit prženi pileći pečenje papira hleb za mesu papir za valjanje Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Pažljivo provjerite tablicu mjerenja prije kupnje predmeta (inča = 2,54 cm). Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Specifikacija :
. Materijal : papir
. Boja : kao slike Prikaži
. Stil : Moda
. Sadržaj paketa :
. 120 * Radovi
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Materijal : Otvoren papir za podmazivanje hrane izrađen je od papirnog materijala, nema osebujnog mirisa, ima dobre performanse apsorpcije ulja, može se izravno kontaktirati s hranom, a može se koristiti za većinu hrane : Vodootporan : papir za jastučić ima dobar otporan na vlagu , vodootporan i ulje. Značajke : Otvoreni papir može se koristiti za razne grickalice i deserte. Može se koristiti u mikrovalnim pećnicama, pećnicama i hladnjacima. Nije lako curiti i suziti. Primjena : Košar za hranu otporne na ulje može se koristiti za svakodnevno, rođendan, vjenčanje, proslavu, restoran, večeru i razne zabave za odmor.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji