.

.

Konusni model sladoleda lažni sladoled coe prop ukras Display Display Prop umjetni sladoled igračka

Konusni model sladoleda lažni sladoled coe prop ukras Display Display Prop umjetni sladoled igračka

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ova simulacija Igračka sladoleda proizvedena je sa PVC materijal za izdržljivu i dugotrajnu upotrebu. Sigurno se može donijeti zabavu i radosti za vas. Osim toga, može se koristiti za prikaz Igračka za sladoled, smiješnu i jedinstvenu. Možete ga koristiti i kao mini kućni dekor. funkcije
. - Boja : ružičasta
. -Materijal : PVC
. - Veličina : 14. - izrađen od PVC materijal, siguran i izdržljiv, koji bi se mogli koristiti vrlo dugo. - Imitacijski sladoled Model je sa svijetlim bojama, lijepim i elegantnim, prekrasnim modelom ekrana za trgovinu i minijaturnu kuću. - lažni sladoled Model je prekrasan i lijep, životni i realan za djecu rano obrazovanje, model prikazivanja i foto-modera. - Lažni model sladoleda pouzdan je i pogodan za razne scene, prodavnice i ukras doma. - osjetljiv izgled dizajn, dobro zanatstvo, kreativno i lijepo, donesite radost za vas.
izrađen od PVC materijala, sigurnim i izdržljivim, koji se mogu koristiti vrlo dugo. Imitacija Model sladoleda je sa svijetlim bojama, lijepim i elegantnim modelom zaslona za trgovinu i minijaturnu kuću . lažni model sladoleda je lijep i lijep, životni i realističan za djecu rano obrazovanje, prikaz modela i fotografija.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji