.

.

Ukrasi za Noć vještica umjetna cvijeća simulacija cvijeća na otvorenom cvijet Namjena ukrasa plastični zeleni grm Halloween dekor plastični ljubičasti

Ukrasi za Noć vještica umjetna cvijeća simulacija cvijeća na otvorenom cvijet Namjena ukrasa plastični

Ocjene kupaca:

KM 0.67
Od robe
U skladištu

8pc umjetni cvijet simulacijski cvijet na otvorenom na otvorenom kućni ukras plastični zeleni grm
Karakteristike :
Flow Cowhers nudi tako gnjavažu da bi ljepota u vašem domu, bez sunčeve svjetlosti zadržati Ovi realni cvjetovi savršeni su diy zanatski materijal za ukrašavanje cvjetne košarice ili vijenac, također odličan za svakodnevni ukras, rođendane, praznike, vjenčanja itd. Dizajnirani za ukras na otvorenom. Ovi egzotični životni cvjetovi na otvorenom na otvorenom na vašem prednjem trijemu, dvorištu, seosku kuću, vrt, balkon, prozorske pragu, šetnice, popločanog dijela . oni će možda živjeti beskonačno.
pune veličine i : 14 "visokih x 9 "Široko cca, svaki buket ima 7 fleksibilnih stabljika i grmova lišća. Pakovanje od 8 lažnih cvijeća prepuno vitalnosti u vašu kuhinju, prozoru, dnevni boravak, trpezarijski stol i spavaća soba.
Umjetno cvijeće izgleda da ne. Svaki cvijet dolazi kao što je blizu stvarnog kao što može biti, ponuditi laticu i teksture istinitih životnih za život. Umjetno vanjsko cvijeće su sjajne alternative za pravo cvijeće i ostat će svježi i prekrasan iz godine u godinu!
Uložite u kvalitet! S povjerenjem, najkvalitetnije cvijeće dostupno na tržištu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji