.

.

Frizerski dizajn Ključ za ključeve večeći dekorativni ruksak ukras

Frizerski dizajn Ključ za ključeve večeći dekorativni ruksak ukras

Ocjene kupaca:

KM 2.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ova je stavka kreativni privjesak, izrađen od vrhunskog materijala za izdržljivu za upotrebu. Sa svojim jedinstvenim i kreativnim izgledom, zbog čega izgleda više modnije i simpatičnije. Lijep dekor za vaš ključni prsten ili torbu. Lijep izgled sa svijetlim bojama osigurava svoju popularnost među ljudima, a vi ga dajete svojim prijateljima kao poklon. funkcije
. - Boja : ružičasta
. -Materijal : metal
. Adpts izdržljiv metalni materijali, vrlo moderan i izdržljiv, nije lako oštetiti. -stylish izgled, kreativni dizajn, dobar osjećaj ruke, ne šteti vašoj ruci. -small veličina i lagana, i lako je da se nosite kad izađete vani. -ulti-namjena, može se koristiti kao ključ ili privjesak za torbu, dodajte više predivnijih osjećaja u torbu. -strong trodimenzionalni smisao, ističući ljepotu, vrlo dekorativna za upotrebu.
Prihvatite trajne metalne materijale, vrlo moderan i izdržljiv, a ne lako oštećuju. | Moderan izgled, kreativni dizajn, dobar osjećaj ruku, ne šteti vašoj ruci. | Mala veličina i lagana, a lako je da se nosite kad izađete vani. | Višenamjena, može se koristiti kao ključ ili privjesak za torbu, dodajte više divnijeg osjećaja u torbu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji