.

.

CCW DC motor, DC 12V 24V 120W RV brzina motora CW CCW sa samo-zaključavanjem motornih motora RV zupčanik motor

CCW DC motor, DC 12V 24V 120W RV brzina motora CW CCW sa samo-zaključavanjem motornih motora RV zupčanik

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

CW / CCW DC motor, DC 12 V / 24 V 120 W RV40 brzina motora CW / CCW sa samo-zaključavanjem motornih dijelova RV40 GEAR motor Specifikacija :
Karakteristike : motor zupčanika, čak i ako je u nedostatku električne energije u motoru, izlazna osovina ne može se premještati, to je samo-zaključavanje Ovaj motor je usvajao čista bakrena žičana zavojnica, sa malim toplinom i niskom Gubitak Motor je izrađen od metalne opreme, otporni na habanje, izbjegavajte probijanje zuba, pa sa vijek trajanjem. Jednostavna instalacija, fleksibilna i jednostavna, superiorna performansi, jednostavni motori za održavanje na otvorenom na vratima, mini vitla i ostalo
Specifikacije : Model : 5 D120 GN-RV40
Ocijenjeno ocijenjeno : 1 : 15
Rated voltage : 12 V, 24 V Optional
Size : as the picture Weight : 4625g
Package included : 1 x gear motor Motor zupčanika sa samo zaključavanjem, čak i ako je u nedostatku električne energije u motoru, izlazna osovina ne može se premještati, to je samo-zaključavanje. Ovaj motor je usvojen čistog zavojnice bakrene žice, sa malim toplinom i niskim gubitkom. Motor je izrađen od metalne opreme, otporni na habanje, izbjegavajte probijanje zuba, pa sa vijek trajanjem.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji