.

.

Vrtni viljuškar, teleskopski odvojivi pribor za hvatanje žetve

Vrtni viljuškar, teleskopski odvojivi pribor za hvatanje žetve

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Ovaj alat za odabir voća omogućava vam dodavanje / uklanjanje proširenja šipki za fleksibilnost i praktičnost Opis proizvoda
. Savijena žica odabire voće sa stabla, a da ne nanosi štetu voću ili drvetu. Alat za odabir voća koristan je alat, može odabrati plodove bez penjanja merdevinama. Pomoću ovog alata smanjite plodove i prikupite ih u vrećama za poboljšanje produktivnosti, posebno tokom sezone žetve. Značajke :
. Na sučelju postoji držač. Vrlo prikladno i praktično. Atribut proizvoda
. Materijal : metal
. Tip : Picker voća
. Stil : Moderni
. Topli podsjetnik na. Molimo zapamtite da zbog efekata osvjetljenja, postavke svjetline / kontrasta monitora / itd. Bit će neke neznatne razlike u boji slika i stvarnih predmeta. Mjereno rukom, odstupanja od 1-2 cm moguća su. Ostavite nam poruku ako imate bilo kakvih pitanja. Odgovorit ćemo i ponuditi vam našu najbolju uslugu. Materijal- Vrtni viljuškar je jednostavan za korištenje alata za žetvu voća izrađene od visokokvalitetnog metala, što je izdržljivo, lagano u težini i ne savija se ili ne troši nakon ponovljene upotrebe. Podesivo - možete odabrati desnu dužinu da dosegne visinu voća. Možete koristiti uvlačivi viljuć za voće da biste dobili željenu visinu na bilo kojem drvetu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji