.

.

Drvo isklesano naklonjeno za rezbarenje drveta Appliques Namještaj Nasiljak naljepnica od punog drveta

Drvo isklesano naklonjeno za rezbarenje drveta Appliques Namještaj Nasiljak naljepnica od punog drveta

Ocjene kupaca:

KM 16.57
Od robe
U skladištu

Opis
Količinski nameštaj za drvene rezbarenje evropskog stila mogu se pričvrstiti na namještaj, vrata, ormar, prozor i više za ukrašavanje vaše sobe. Dekoracija namještaja dolazi sa životnoj i izvrsnoj teksturi, prvi je izbor za ukrašavanje doma. Funkcija
. - Boja : kao što je prikazano
. - Materijal : drvo
. - Veličina : 13. - usvajanje premium i čvrstog drvenog materijala, čvrste i izdržljive za dugoročnu upotrebu. - Dekorativne rezbarene aplikacije prikazuju modernu eleganciju bez gubitka klasičnog šarma. - široko nanosi se u namještaju, ormarići, vrata, kreveti, ogledala, prozore itd. - originalna boja drveta, tako da se lako boji, a vi biste ga mogli slikati. - prekrasan poklon za vaše porodice i prijatelje koji vole ukras kineskog stila, a oni će im se svideti.
Donošenje premium i čvrstog drvenog materijala, čvrst i čvrst drveni materijal, čvrst i čvrst drveni materijal, čvrst i Izdržljiva za dugotrajnu upotrebu . Dekorativne izrezbarene aplikacije pokazuju modernu eleganciju bez gubitka klasičnog šarma . široko nanosi se u namještaju, ormarićima, vratima, krevetima, ogledalima, prozorima itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji