.

.

Halloween Grim Ghost Candy Bowl Candy Ghost Compot Ghost Tricky igračka

Halloween Grim Ghost Candy Bowl Candy Ghost Compot Ghost Tricky igračka

Ocjene kupaca:

KM 8.00
Od robe
U skladištu

Halloween Grim Ghost Candy Bowny Ghost Compot Compot Ghost Tracky igračka
Opis :
[Visokokvalitetni materijal] Glazbarska voćna ladica je 100% potpuno nova i visokokvalitetna, izrađena od sigurnosnih materijala i ekološki prihvatljivih materijala , bez mirisa i sigurna za upotrebu
[Halloween atmosfera] Kad se netko dođe do slatkiša, čuju kretanje leđa i nazad sa svijetlim očima i jezivim zvucima, dodajući zabavnu atmosferu Halloween.
[Halloween iznenađenje] Halloween Bowl Flow Flow zadovoljava hobije odraslih i problema sa problemima. Ovo je tamna i sumorna Halloween zabavna igračka koja može dodati još atmosfere na vaš odmor.
[Informacije uključuju] ukrasa za Noć vještica. Lobanja se napaja baterijama i pokreću 3 AA baterije (nisu uključene). Dobar je poklon za one koji vole Halloween.
[Koristite scenu] pogodno za Noć vještica, Božić, karneval, nošnje, uklete kuće i druga okupljanja, takođe je vrlo pogodna za upotrebu kod kuće, ured, ured i bilo koji drugo mjesto.
lista proizvoda :
1x Fruit Plate Ghost - ove daljinske plišane igračke vrlo je popularno na Tiktoku. Ova daljinska plišana igračka može se dati vašem djetetu kao božićni poklon. Ova daljinska plišana igračka može se dati vašem djetetu kao poklon zahvalnosti za Noć vještica.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji