.

.

DIY Fairy Wind Handmade Drveni vilinski štapići za štapiće DIY Slikarstvo viličnih štapića

DIY Fairy Wind Handmade Drveni vilinski štapići za štapiće DIY Slikarstvo viličnih štapića

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je DIY Fairy Stick za djecu, izrađen od vrhunskog drveta, izdržljive i praktične. Dizajn kreativnog izgleda je izvrstan i lijep, koji mogu dobro pobijediti na ljubav djece. Ovo je kreativna i zanimljiva dječja slikarska igračka, a bit će dobar izbor poklona za vas. funkcije
. -Materijal : drvo
. - Ovaj bajkov štapić pomoći će svakoj djetetu da istraži svoju kreativnost i pronađe različite načine za zabavu. - Odlična izrada, sigurna i izdržljiva, jednostavna i velikodušna, podržavaju vašu dugoročnu upotrebu. - Ima širok spektar upotrebe, pogodnih za većinu prilika i različitih stilova odjeće. - Može razviti kreativnost i maštu vaše djece da rade diy aktivnosti i stvorimo više zabave. - Svaki se izrezuje na savršenstvo čistim površinama i glatkom rubom, ne bi povrijedio vašu ruku.
Ovaj bajka pomoći će svakom djetetu da istraži njihovu kreativnost i pronađe različite načine za zabavu . Sigurna izrada, sigurna i izdržljiva, Jednostavno i velikodušno, podržavaju vašu dugoročnu upotrebu. preseče se na savršenstvo čistom površinama i glatkom ivicom, ne bi vam povrijedio ruku.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji