.

.

Pršilica za mlaznice, rotirajuća navodnjavanje Prsina za navodnjavanje prskalica, jednostavno za ugradnju uštede vode za grmlje za travnjake

Pršilica za mlaznice, rotirajuća navodnjavanje Prsina za navodnjavanje prskalica, jednostavno za ugradnju

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

3 prskalica za navodnjavanje s navodnjakom za navodnjavanje Prsinger za navodnjavanje 3 za navodnjavanje mlaznica, jednostavan za instaliranje vode u spremanje za travnjake
Specifikacija :
Opis : Ovaj predmet izrađen je od ABS materijala, sigurnog i izdržljivog za upotrebu Ima pametan dizajn od 3 crijeva za cijevi za mlaznicu čini da se može zalijepiti za 360 stepeni, pogodno za upotrebu. Takođe ima i druge prednosti : kao što je jednostavno instalirati, uštedu vode itd, savršeni za vrt za zalijevanje, travnjaci, drveće, grmlje.
Karakteristike : izrađene od ABS materijala, sigurnog i izdržljivog za upotrebu. Okretna mlaznica za 360 ° može se bolju brinuti o svakom komadu potrebe vlage tla. Korištenje našeg prskalica za zalijevanje mlaznice smanjit će upotrebu vode do 70% nad tradicionalnim prskalicama usmjerevajući vodu izravno u korijen. Unutarnji promjer creva je 15-16 mm. Udaljenost prskanja je promjera do 8-10m. Jednostavan za instaliranje i jednostavno za upotrebu. Savršeno za vrt za zalijevanje, travnjaci, drveće, grmlje itd.
Materijal marke : ABS Boja : Prikazana kao vrsta slike : 360 stupnjeva potpuno krug rotirajuće cijevi za zalijevanje u unutrašnjosti : 15-16mm /0.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji