.

.

Creative Dragonfly Privjesak za ključeve Cinc Legura Keychain napisani ključ

Creative Dragonfly Privjesak za ključeve Cinc Legura Keychain napisani ključ

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace Opis
. Stavka je privjesak za ključeve, izrađeni su od vrhunskog materijala, izdržljive i sigurne. Imaju dobar sjaj sa kreativnim zmajnim dizajnom, dovodeći vam dobro raspoloženje. Odvedi ga kući sada. funkcije
. - Materijal : legura cinka. - Privjesak za ključeve izrađen je od premium material, sigurnog, za izdržljivo i dugotrajno korištenje. - Na njemu se nalazi viseći prsten, koji se lako može objesiti na ruksaku, torbu, torbi za ramena, novčanik. - Poseban dizajn i izvrstan detaljni ukras učini da ovaj ključni čine izvrsne i kreativne. - Ključni prstenovi su lagani u težini i male veličine, što može savršeno ukrasiti i organizirati ključeve. - ukrašen sjajnim remen i kreativnim zmajskom oblikom, privjesak je izvrstan i lijep.
Privjesak je izrađen od premium legura cinka, sigurnog, za izdržljivo i dugotrajno korištenje, legura Dragonfly privjesak , Legura sa ključem, Legura cinka Privjesak. Na njemu se nalazi viseći prsten, koji se lako može objesiti na ruksaku, torbu, torbi za ramena, novčanik. Poseban dizajn i izvrstan detaljni ukras čine ovaj ključ izvrsni i kreativni.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji