.

.

2sets Jedre za jednokratnu uši sa ušimnim stubovima Praktični uređaj za promet ušiju

2sets Jedre za jednokratnu uši sa ušimnim stubovima Praktični uređaj za promet ušiju

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Opis
Tražite li siguran pročitani rupa uha? Da li ste u potrazi za a. Trustworthy alat koji vam može pomoći da završite uši? Ako je vaš odgovor. Da li je da, molimo pogledajte ovaj proizvod! Naš profesionalac. Pročitani pročitani rupa uha mora ispuniti vaše potrebe. To je jedan od najboljih izbora za. funkcije
. -Materijal : pp, nehrđajući čelik
. - Perforator je izrađen od materijala visoke klase, a proizvodi za jednokratnu upotrebu mogu se bacati nakon upotrebe. - -Eayy za djelovanje jednostavnim guranjem bez previše boli. Oni su raspoloživi prostirke uha, što osigurava higijenu za vas. -Počeljivo za praktičnu upotrebu. Mala veličina za prijenosni nošenje. Pogodno za prvu upotrebu ili profesionalnu upotrebu, bezbolni, brz i. -Prodajni alati za pirsing u ušima za lični i profesionalni kod kuće, salone ili trgovine. - Sa tim, možete čak i sami probiti uho. Može završiti posao za piranje uha.
Perforator je izrađen od materijala visoke klase, a proizvodi za jednokratnu upotrebu mogu se bacati nakon upotrebe jednostavno guranjem bez previše boli. Oni su raspoloživi prostirke za uši, što osigurava higijenu za vas . jednokratno za praktičnu upotrebu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji