.

.

Piercing nakit piercing nakit za prstenje prstenje prstenje za obrve prsten za nos nakit pirsin

Piercing nakit piercing nakit za prstenje prstenje prstenje za obrve prsten za nos nakit pirsin

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovi pirsing nakit mogu se primijeniti za vašu svakodnevnu upotrebu ukrasa i možete ih dijeliti sa svojim ženskim porodicama ili prijateljima. Napravljen od akrilnih materijala, možete koristiti sa mnogo više samopouzdanja. Različiti nakit za probijanje kako bi zadovoljili vaše različite ukrasne potrebe, čine vas elegantnijim i atraktivnim. funkcije
. -Kolor : prozirna
. -Materijal : akril
. -Size : 4,50x0,50x0,50cm / 1,77x0. -Prodajte ljubitelje za pirsing za razne dijelove tijela, čine da izgledate više zapanjujuće, cool i seksi. -Odlebni zanat, pažljivo do svakog detalja da daju ove pirsing nakit atraktivan izgled. -Greati poklon za prijatelje i porodicu za različite svakodnevne odjeće, pogodan za uličnu pucanje, zabavu, ples, performanse. -Meoth izgled, dajte vam bolje nošenje iskustva, sigurno za vašu kožu. -Akrilni materijali, nije lako deformirati, jednostavan za postavljanje i skidanje, vrlo ugodno za upotrebu.
Savršeni pirsing nakit za razne dijelove tijela, čine da izgledate zapanjujuće, cool i seksi. Body pirsing nakit jezika zvoni prstenje za obrve. Izvrstan zanat, pažljivo do svih detalja da bi ti pirsing nakit dali atraktivan pogled .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji