.

.

Aluminijska legura ortodontna oralna pozadina oralna pozadina fotografija

Aluminijska legura ortodontna oralna pozadina oralna pozadina fotografija

Ocjene kupaca:

KM 18.48
Od robe
U skladištu

Opis
r Tražite li profesionalnu, ali pristupačnu pozadinu za usmenu fotografiju pozadine? Tražite li čvrst, pouzdan alat koji može raditi više poslova istovremeno? Ako je tako, onda ne pogledajte dalje! Naši profesionalni proizvodi zadovoljavaju vaše potrebe. Ovo je jedan od vaših najboljih izbora. funkcije
r. -Materijal : aluminijum legura.60cm / 8,65x2,75x0,24in. -Mada materijala od legure aluminija, sigurna i praktična. - Lako je čistiti i može se ponovo koristiti, štedeći vrijeme i trud. - Vaga je jasna. Prikladno vam je da posmatrate i koristite. - Njegov dizajn je vrlo jednostavan, ali vrlo je praktičan za upotrebu. - Nije lako deformirati, što vam donosi puno pogodnosti.
Lista pakiranja : 2 x oralne fotopozidi izrađene od aluminijumske legure materijala, sigurnog i praktičnog . lako se čisti i može se ponovo koristiti, štedjeti Vrijeme i trud . Prikladno vam je da posmatrate i koristite. Njen dizajn je vrlo jednostavan, ali vrlo je praktičan za upotrebu . Nije lako deformirati, što vam donosi puno pogodnosti.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji