.

.

Mjerni cilindar 100ml Merni cilindrični laboratorijski mjerni alat za mjerenje alata za mjerenje nauke Obrazovanje za obrazovanje mjerenje cilindara Staklo 100ml Plastično diplomirano koroziranje cilindra

Mjerni cilindar 100ml Merni cilindrični laboratorijski mjerni alat za mjerenje alata za mjerenje nauke

Ocjene kupaca:

KM 3.00
Od robe
U skladištu

Mjerni cilindar 100ml Merni cilindrični laboratorijski mjerni alat za mjerenje alata za nauku o obrazovanju za mjerenje cilindara Staklo 100ml plastične diplomirane korozije cilindra Opis :
i materijal : plastika Boja : Kao što je prikazano na slici
Kapacitet : 100ml
Karakteristike :
Plastični diplomirani cilindar za laboratorijski test Idealno za mjerenje malih i velikih količina tečnosti. Široko i konusna sipa za lako punjenje i izlijevanje.
Široka pentajna u obliku oblika pruža stabilnost i čini da se cilindrice, uključujući upotrebu u aromaterapiji, biodizela, pivo i čineći vino , Laboratorija i još mnogo toga.
Paket uključuje :
1 x plastični cilindar za diplomirani cilindar
Napomena :
Zbog razlike između različitih monitora, slika možda ne odražava stvarnu boju predmeta. Hvala!
Molimo dozvolite 1-2cm razlikujući se zbog ručnog mjerenja, hvala!
Plastični cilindar za laboratorijski test. Idealno za mjerenje male i velike količine tečnosti . širom i konusna sipa za jednostavno punjenje i izlijevanje . široka baza u obliku petenaprečanosti pruža stabilnost i stvara cilindru . Mnoge aplikacije, uključujući upotrebu u aromaterapiji, biodizelu, pivu i vinu, laboratoriji i još mnogo toga.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji