.

.

Sjajni jednorog torta od deserta Decrert Dekor umetnite tortu za okupljanje rođendana

Sjajni jednorog torta od deserta Decrert Dekor umetnite tortu za okupljanje rođendana

Ocjene kupaca:

KM 1.33
Od robe
U skladištu

Opis
r To su 24 OPC-ovi topper za torte i ukrase, dizajnirani s obožavajućim oblikom i ukrasima, dodaje posebnu ambalažu za slavljenju tematske stranke za stvaranje partijskog vremena za partiju. Stvorite prekrasnu i smiješnu pozadinu za svoju zabavu. Dekor za rođendan Kid ili drugu stranu itd. funkcije
r. - Boja : kao što je prikazano. - Materijal : papir i bambus
r. - Veličina : cca. - Napravljen od papirnog materijala. Siguran je i dobro tiskan. - Jednorog dizajna. Posebno je pogodan za tuš za bebe, dječje rođendansku zabavu itd. - Ovi bivi se mogu postaviti na cupcakes, kolači, voća, sladoleda i još mnogo toga!
r. - Izvrsni detalj i izradu. - Topli savjet : Poštovani kupca, zbog efekta rasvjete, monitori svjetline, ručno mjerenje itd. Mogli bi postojati neke male razlike u boji i veličini između fotografije i stvarne stavke. Iskreno nadam se da možete razumjeti! Hvala!
r. Napravljen od papirnog materijala. Siguran je i dobro tiskan . simpatični jednorožni dizajn. Posebno je pogodan za tuš za bebe, dječje rođendansku zabavu, itd. Ove bipke mogu se postaviti na kolače, kolače, voće, sladoled i još mnogo toga!. Izvrsni detalj i izrada. Toplo savjet : Poštovani kupci, zbog efekta rasvjete, svjetline monitora, ručno mjerenje itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji