.

.

Skrivena šarka za vrata od nehrđajućeg čelika ormar za zaključavanje šarke Jig precizan bušilica za bušenje Jig Prilagodljivi vodič za bušenje Dosadnika za ormar za vrata

Skrivena šarka za vrata od nehrđajućeg čelika ormar za zaključavanje šarke Jig precizan bušilica za

Ocjene kupaca:

KM 16.50
Od robe
U skladištu

Popis dijelova :
1 × Skrivena šarka za zglob vrata
ili
1 × šarke za skrivene vrata
1 × bušilica


Istaknite Opis :
[Premium metalni materijal] Ova zglobna zgloba sakrivenim vratima izrađena je od vrhunskog materijala od aluminija, što je čvrsto i precizno za izbušenje rupe
[Podesiva steznu ploča] Stezna ploča može se stegnuti debljinom od 5-25 mm, a stezanje je čvrsto bez oštećenja od ploče. Pogodan je i brz više-kutni bušenje.
[Jednostavno za upotrebu] Ovaj alat je pogodan za većinu 35 mm učvršćenja ormara. Dubina otvaranja može se podesiti za 10-15 mm, a udaljenost bušenja može se podesiti za 3-17 mm. Bušilice tvrdog legura vrlo su oštre za bušenje rupa.
[široko korištenje] Ovaj alat se široko koristi za instalaciju šarke, mještane za bušenje ormara za bušenje, pomoć za obradu drveta i još mnogo toga. Bušenje čini glatkim i efikasnijim.
[Nakon prodaje] Ako imate bilo kakvih pitanja, molimo kontaktirajte nas, naš servisni tim pružit će vam profesionalnu i zadovoljavajuću uslugu.

Detaljni opis :
Naziv proizvoda : Skriveni šarki za vrata
Materijal : aluminijska legura
Veličina proizvoda : 12 × 7cm
Veličina bušenja : 8.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji