.

.

Uskršne ukrase zeko party zidna vrata crta vrata Plišani vijenac Ornament Privjesak

Uskršne ukrase zeko party zidna vrata crta vrata Plišani vijenac Ornament Privjesak

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu

Uskršne ukrase zeko stranka zidna vrata crkveni okvir vrata Plišani vijenac Ornament Privjesak za Prijateljski savjeti :
. Molimo ljubazno dopustite razliku od 2-3% prema ručnom mjerenju. Pažljivo provjerite tablicu mjerenja prije kupnje predmeta (inča = 2,54 cm). Imajte na umu da bi mala razlika u boji trebala biti prihvatljiva zbog svjetla i ekrana. Specifikacija :
. Materijal : krpa
. Boja : bijela
. Prečnik : 20 cm / 7,87 u
. Stil : Moda
. Sadržaj paketa :
. 1 * Privjesak
. Ako proizvod ima bilo kakvih problema sa kvalitetom, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da problem riješite što je brže moguće. Visokokvalitetni materijal : Ovaj uskršnji vijenac izrađen je od visokokvalitetne tkanine koja će ostati lijepa i dugotrajna cijele godine . Jedinstveni dizajn : ovaj venac za uskrsni zeko sadrži plišani zeko sa ušima i ružičastim repom. okusi, to se savršeno odgovara baskrjem i odraslima svih uzrasta . Dekoracija : ukrasite svoj ulaz, kamin, vrata, zidove i prozore kao ulov na učvršćivanju za uskrsnu zidu, postanite šarmantan komad za gledanje uskrsne stranke I izraziti ljubav svog života . Poklon : Ovaj vijenac je i savršen poklon za kućno oružje, Uskrs i druge odmore za porodicu, prijatelje i voljene osobe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji