.

.

HEMOTON tabela za posuđe za kucanje nakaze za viseće viseće nevidljive vješalice zidne ploče

HEMOTON tabela za posuđe za kucanje nakaze za viseće viseće nevidljive vješalice zidne ploče

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovo je za zid za višenamjenske ploče za domaćinstvo za zid. Napravljen od čeličnih žičanih materijala, e lekctroplating bakar, i čvrst za dugotrajnu upotrebu. Jednostavan za instaliranje, ušteda prostora i odijela za pohranu ploča ili ukrašavanje. Savršeno za kuhinju, Restoran , hotel i još mnogo toga. funkcije
. -Kolor : zlatni
. -Materijal : čelična žica, elektroplativ bakar
. -The wall hanger is mainly made of steel wire with electroplating copper, anti-rust and anti-corrosion, strong and durable for your long-term use. - Posebno dizajniran za prikazivanje i ukrašavanje ploča, antiknih ploča, vintage ploča i drugih umjetničkih ploča. - Izvrsna izrada, elegantna i praktična, čini ove kuke protiv rđe, pogodne za upotrebu kuhinje. - Vesele za ploče različite veličine i nevidljive vješalice kombinacije za ispunjavanje različitih potreba za prikazom i ukrasom. - jaki nosivost, nije lako padati. Uštedu prostora, osigurajte njegovu praktičnost i popularnost.
Zidni vješalica je uglavnom izrađen od čelične žice sa elektroplatama bakra, anti-hrđe i antikorozije, snažnim i izdržljivim za vašu dugoročnu upotrebu .

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji