.

.

Set rada za uklanjanje obrva za uštedu rada za uklanjanje kose za obrve za žene za žene

Set rada za uklanjanje obrva za uštedu rada za uklanjanje kose za obrve za žene za žene

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da ovaj artikal prodaje prodavači trećih strana iz Joybuy Marketplace
. Ovaj proizvod je set uklanjanja električne obrve, usvajanje premium i izdržljivo materijal. Tradicionalne pincete. Lagan i kompaktan, pogodan je za dom. i putna upotreba. Najbolji izbor za vas. funkcije
. - Boja : srebrna. - Materijal : ABS. - Veličina : oko 13. - Napomena : Nema baterije. - Napravljen od materijala za dugotrajnu upotrebu. - Lagani prianjanje, neklizajući. Lako se čisti nakon upotrebe. - Izgled je kompaktan, a može se staviti u vrećicu šminke, vrlo pogodna za putovanja. - Savršeni alat za kozmetiku koji će vam dati rezultate za profesionalni kućni korištenje salona. - Lagana težina i prenosiva, jednostavna za prevoz i skladištenje.
Izrađena od materijala za dugotrajnu upotrebu za uklanjanje kose za obrva, električni trimer obrva, britva za obrve, britva za obrve, alat obrva, alat za obrve. Lagani prianjanje, neklizajući. Lako se čisti nakon upotrebe. Izgled je kompaktan, a može se staviti u vrećicu šminke, vrlo pogodna za putovanja. Savršeni alat za kozmetiku koji će vam dati rezultate za profesionalni kućni korištenje stila salona.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji