.

.

Beauty Tools Brzi epilator uklanja kosu bez brijanja i brisača za rezanje sa efektom epilacije Glatka koža bez ubijanja kozmetičkog alata Plastični nano b

Beauty Tools Brzi epilator uklanja kosu bez brijanja i brisača za rezanje sa efektom epilacije Glatka

Ocjene kupaca:

KM 1.00
Od robe
U skladištu

Brzi epilator uklanja kosu bez brijanja boli i brisača za rezanje sa efektom epilacije glatka koža bez umiješavanja :
【Summer Ready】 : Lako uklanjanje viška kose tijekom dizanja tijekom uklanjanja kože Savršena sredstva za uklanjanje nogu.
【Višekratna i održiva】 : Možete se uštedjeti jeftinim brisačima za jednokratnu upotrebu u budućnosti! Zahvaljujući svojim nekretninama, vaš nano sredstvo za uklanjanje kose može se ponovo upotrijebiti do 5 godina. Ne samo da štedi mnogo novca, ali čini i nešto dobro za okoliš!
【Nema više rezanja】 : iritacija kože, uvlačenje dlačica i brisača su sada stvar prošlosti. Uklanjanje kose sa gumicom za kosu je ugodnije, zdravije za vašu kožu, a potpuno bez reza.
【Hemikalije Besplatno! Pogodno za osjetljivu kožu] : Vaš rad je 100% bez hemikalija i može se koristiti bez dodatnog losiona / krema za brijanje. S jedne strane, to vam štedi puno novca, s druge strane, izbjegavate alergijske reakcije na uklanjanje dlaka!
【Ovako uklanjanje kose】 : sa najnovijim nanoglaškim tehnologijama, mrtvim kožnim ćelijama i kosom Lagano uklonjen slojem, ostavljajući samo mali nevidljivi vrh kose blizu površine kože.
Pripremite se za ljeto : glatka, meka koža
najbolje : možete lako ukloniti višak kose tijela dok dajete sebe ugodna uklanjanje dlaka.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji