.

.

Quurein kuhati nosač okrugli pečenje i hlađenje čelika od nehrđajućeg čelika

Quurein kuhati nosač okrugli pečenje i hlađenje čelika od nehrđajućeg čelika

Ocjene kupaca:

KM 3.33
Od robe
U skladištu

Imajte na umu, ovaj predmet se brodi od međunarodnog prodavca Očekivana isporuka je 10-15 dana. 8-inčni nosač za kuhanje 304 Stalak za pečenje i hlađenje od nehrđajućeg čelika :
Izrađen od 304 od 304 nehrđajućeg čelika, izdržljiva i pećnica na 500-stupnjeva Fahrenheita, neće ogrebati površine
to je prilično visoko Kvalitetni čelik i zglobovi su svi zavareni, možete staviti u puno vode za parenje, bez hrđe, duge radnog vijeća
odličnog pomagača - savršeni fit za zračni friter, konzerviranje - dimenzija : 8 " x 8 "x 1,2 " / 20 x 20 x 3cm (l * w * h)
Rashladni nosač savršen je dodatak za pečenje za mnoge pranje za pečenje, hlađenje i prehranu hrane. Savršeno je veličine i oblikovan Za hlađenje kolačića, pika i kolača, i uzdiže hranu, posuđe za pečenje i tave za bolju toplinu, tako da kuhaju ravnomjerno. Pomoću pečenog pečenog povrća, kašilica, pečenog krompira, čak krompir, čak i hrskava slanina. Podiže pečene robe i pekare iznad bitara za bolji protok zraka i brže hlađenje. Čini sjajan radni prostor za završnu hranu, poput ukrašavanja kolačića, kolačića za izdržljivost za izdržljivost, to je pećnica sigurna 500 stepeni Fahrenheita, neće ogrebati površine i odupirati hrđu.
Njegova podloga dodaje stabilnost tokom upotrebe.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji