.

.

Transparentno pribor za pribor za multifunkcionalnu futrolu za olovku za student

Transparentno pribor za pribor za multifunkcionalnu futrolu za olovku za student

Ocjene kupaca:

KM 5.00
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj artikal je slučaj za pohranu olovke. Napravljen od premium materijala za izdržljivo. i praktična upotreba. Jednostavan dizajn, ali praktičan, pogodan za većinu olovka. Olovka ili pisanje olovke za pohranu. Koristite jednostavan način zaštite olovke. Odličan izbor poklona prijateljima, porodici i o-radniku itd. funkcije
. - Boja : slučajno. - Materijal : str. - Veličina : 20. - Napravljen od premium PP za dugotrajne performanse, koji je čvrst i čvrst, nije lako razbiti. - Transparentna plastična konstrukcija, transparentan dizajn omogućava vam lako vidjeti šta je unutra. - Brzi poklopac i jednostavan dizajn snopa vrlo je praktičan za sprečavanje ispadanja predmeta. - Olovka je prikladna veličina kako bi se pomoglo učenicima, djeci i nastavnicima organizirati i prevoziti olovke, bojice i druge školske potrepštine. - Olovka za olovke može pohraniti, organizirati i nositi olovke ili vodene olovke, olovke, bojice, kozmetiku, četke, malene bitove alata, uredske potrepštine i više!
Napravljeno od premium PP-a za dugotrajne performanse, koji je čvrst i čvrst, nije lako slomiti . transparentni plastični izgradnja omogućava vam da lako vidite šta je unutar.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji