.

.

Clamshell Watch Skladištenje Bo Clamshell Watch Skladišni poklopac

Clamshell Watch Skladištenje Bo Clamshell Watch Skladišni poklopac

Ocjene kupaca:

KM 1.67
Od robe
U skladištu

Opis
Ovaj artikal je kutija za odlaganje, izrađena od premium i izdržljivog plastičnog materijala, praktičnog i čvrstog, sa jednostavnim i modernim izgledom. Kutija za odlaganje sata izrađena je s finim izradom i osjetljivim detaljima, s kreativnim dizajnom školjka, jednostavan za otvaranje i zatvaranje. Može se koristiti za skladištenje i prikazivanje satova, narukvice i drugih nakita. funkcije
. -Materijal : plastika. -Size : O 10. -Made vrhunskog plastičnog materijala, lagane i prenosive, sa odličnom teksturom i stilskom dizajnu. - kutija za sat CLAMSHELL dizajnirana je da se otvara i jednostavno zatvori i prikladnije je za upotrebu. -Skvalitetna izrada i osjetljiva detalja, otporna na habanje, otporna na ogrebotine za dugotrajnu upotrebu. -Simple izgled, pogodan za razne scene, pogodno za dom, trgovinu satova, putovanja itd. -Gag Eat za skladištenje i prikazivanje, narukvice, ručni lanci i drugi nakit.
Izrađena od vrhunskog plastičnog materijala, laganog i prenosivog, sa odličnom teksturom i stilskom dizajnom dizajniran je za otvaranje i nesmetano i zatvoriti se glatko i zatvoriti je prikladniji za upotrebu . Izvrsna izrada i osjetljiva detalja, otporna na habanje, dugotrajno korištenje.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji