.

.

Dječja vodena igračka za višekratnu vodu za plažu na plaži upijajuću pamučnu kuglicu upijajuća pamučna kugla za odskakanje lopte

Dječja vodena igračka za višekratnu vodu za plažu na plaži upijajuću pamučnu kuglicu upijajuća pamučna

Ocjene kupaca:

KM 6.50
Od robe
U skladištu

Dječja vodena igračka za više puta 12 komada Vodena igračka na plaži upijajuću pamučnu loptu upijajuću kugličnu kugličnu kugličnu kugličnu kuglicu
Karakteristike : materijal : plišane vodene kuglice izrađene su od poliestera, udobne i meke, osjeća se da gotovo da se ne boli kad se ne boli ove vodene kuglice A djeca neće biti povrijeđena prilikom igranja.
Lako čišćenje : plišane vodene kuglice su super upijajući meki materijal, za višekratnu upotrebu. Kada je gotov, kuglice su jednostavne za sakupljanje i čišćenje i lako se pohranu za buduću upotrebu. Široko korišteno : Vodene kuglice pogodne su za ljude svih uzrasta i mogu se koristiti u više navrata, poput plaže, bazena, vodeni park i dom. Možete se igrati sa svojim prijateljima ili porodicom. Ove kuglice na plaži pružit će vam i vašu djecu najbolja sjećanja.
Kako igrati : namočite ih u vodu i oni se ispunjavaju vodom poput spužve. Mogu ih stisnuti ili bacati jedna u drugu. Ove su kugle vrlo i načine da se bori za vodu. Oni su meki, a vrlo lako bacaju i ne povrede na udarcu.
Najbolji poklon : Ove kuglice su izvrsni pokloni za sve uzraste. Sudjelovanje u zatvorenim i vanjskim lopticama igre je zabavno! Može se koristiti i za DIY za stvaranje vlastite pletenje!
12pc Vodena lopta - najbolja cijena, jednostavna transakcija, izvrsno iskustvo kupovine.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji