.

.

Rink prsten dekompresija igračka za rotiranje prstiju narukvica za djecu, simpatična dekompresija odrasla osoba

Rink prsten dekompresija igračka za rotiranje prstiju narukvica za djecu, simpatična dekompresija odrasla

Ocjene kupaca:

KM 7.50
Od robe
U skladištu

Rink prsten dekompresija igračka za rotiranje prstiju narukvica dječja inteligencija Slatka dekompresija Značajka odraslih :
① Najbolji antistresni igrač - jednostavan i zabavan poklon Operacija je jednostavna i može se reproducirati jednom rukom. Oslobodite stres, prosječna rotacija od 3 do 5 minuta vrlo je pogodna za nadražene ruke. Može se nositi na ruci za ukrašavanje i rotaciju.
②easy reprodukcija koristi jednu ruku za podršku odmoru prstena, a zatim je zakrenite drugom rukom. Kada vežbate, možete koristiti rotirajuće prsten sa samo jednom rukom. Nije potrebno punjenje ili održavanje.
③Safe i prenosivi zaobljeni uglovi i glatka površina štite prste od ogrebotina. Nema potrebe za popravkama, uljem ili održavanju : Koristite dekompresijske igračke koje su spremne za upotrebu iz kutije. Jednostavan za nošenje, male, jednostavne, neovisne i zabavne, koristeći ovaj čarobni prsten može se učinkovito fokusirati i razmišljati duboko.
④Increase lični šarm - tajanstvena moć magije uvijek privlači pažnju na ljude. Umjetnost obmanjujućih ljudi pomoći će vam da postanete sjajnu zvijezdu na zabavama, festivalima i svakom prilikom. Ovo će vam pomoći drugima da vas vide u novom svjetlu i poboljšaju vašu ličnost, što je cool!
⑤Multi-scene dekompresijske igračke, neka vaše misli lutaju od tjeskobnih misli, koncentriranih na jednom mjestu; Idealan i smiren pratilac za dom, ured, rad, rad, školu, putovanja itd.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji