.

.

Homemaxs makaze za kosu mir od nehrđajućeg čelika Frizerski škare

Homemaxs makaze za kosu mir od nehrđajućeg čelika Frizerski škare

Ocjene kupaca:

KM 6.95
Od robe
U skladištu

Opis
Ako tražite frizerske škare, mirovanje prstiju s pouzdanim kvalitetom, reći ću vam da će nam naša frizerska makaza mir biti vaš najbolji izbor. Usvajamo materijal od nehrđajućeg čelika, tako da možete zadržati već duže vrijeme. funkcije
. -Kolor : Zlatni, srebro
. -Materijal : nehrđajući čelik
. -Redi pritisak između prstiju i škara, brinite prste tokom dugog rezanja. -To možete efikasno raditi sa ovim škarama odmornice prsta, pružajući gladak i čist rez. -Podbadivi prianjanje i mogu se lako uklopiti u prste. Upotrijebite mirovanje prsta za kontrolu frizura. -Uši za rezanje kose rezni nokti savršeni su za radnike salona, ​​berberi i korišćenje kuće. -Premijum materijal, izdržljiv i čvrst, što se ne može deformirati i prekinuti.
Smanjite pritisak između prstiju i škare, brinite prste tokom dugog rezanja. Glatko i čisto rezanje . Udoban prianjanje i može se lako uklopiti u prste. Upotrijebite mirovanje prsta za kontrolu frizura . Naše makaze za rezanje kose savršeni su za salone za radnike salona, ​​brijača i korištenje kuće . premium materijal, izdržljivo i čvrst, što se čini lako deformiratim i pauzom.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji