.

.

Zdravlje i kozmetički proizvodi Little Girls Crossbody torbice za djecu Toddler Mini slatke princeze torbice ramena torba kozmetička torba Poklon set tkanina ružičasta

Zdravlje i kozmetički proizvodi Little Girls Crossbody torbice za djecu Toddler Mini slatke princeze

Ocjene kupaca:

KM 9.49
Od robe
U skladištu

Little Girls Crossbodbody torbice za djecu Mini slatke torbe za princeze kozmetička torba - Karakteristike : Najbolji poklon za vaš princezo, popularne dječje torbe za dječju plišanu torbu, paket vrijednosti posebno s vašom lijepom djevojkom na umu < BR> Torbica djevojčice izrađena je od plišanih i krpe. Dolazi s odvojivim remen za rame koji pusti vašu djevojku da ga nosi kao križnu ili torbu za ramena. Ima 2 džepa sa zatvaračem sa zatvaračem i zatvarač.
Torba takođe ima odvojivu ručku sa perlom za upotrebu kao torbu i za daljnja poboljšanja dizajna. Tvoj mogu zadržati svoje lične predmete u torbi kao što radi dama.
Nema potrebe da se vaša mala dama igra i nosite vlastite nakit kada može imati vlastiti set lijepe ogrlice i narukvice. Uz nejasnu i meku površinu, odličnim osjećajem ruku. Divno za vanjske aktivnosti i putovanja. Daj svoje veliko iznenađenje!
Napomena : Zbog razlika između zaslona, ​​stvarna boja može se razlikovati lagano - visoko svjetlo. Visoko svjetlo šminke. Highlighter šminka za šminku. Highlighter šminka; Highlighters. Rijetka beauty highlighter; Mildliner Highlighters.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji