.

.

Halloween Dekoracija LED svjetla Super realistični džinovski i vanjski ljubičasti svjetiljke Načini udaljenih svjetla za uključene baterije

Halloween Dekoracija LED svjetla Super realistični džinovski i vanjski ljubičasti svjetiljke Načini

Ocjene kupaca:

KM 4.00
Od robe
U skladištu

Halloween Dekoracija 96 LED svjetla 47,2 inča Super Realistic Giant i vanjska purplave svjetla 8 Načini udaljene baterije
Karakteristike : [Velike veličine i istinska navoja Svjetiljka] Usvajaju koncept proizvodnje u Life Like Webs za stvaranje Super životni izgled i nit mogu upaliti u svakom smjeru, radijalne i spirale, što je od ostalih svjetiljki Koristimo i visokokvalitetne bakrene žice za izradu izdržljivih proizvoda koji su omiljeni od halloween zabava.
[Perfect Halloween Decoration] : klasični Halloween crna dlakavi ukras sa 96 ljubičastim LED svjetlima i 8 načina trepće funkcije. Opremljen vodootpornim kutijom za baterije i daljinskim upravljačem, savršen je izbor za ukrašavanje vašeg doma na Noć vještica. Grozni i realni rekvizirani mogu vam dati sretnu zabavu Halloween.
[8 Rasvjetni modovi i zatabilnost] : 47,2 inčni dimenter divovske 96 ljubičaste LED svjetla. Vodootporna kontrolna kutija na liniji električne energije proizvoda može se zamijeniti tipkama, uključujući kombinaciju, u valovima, sekvencijalnom rasvjetom, bljeskali bljeskalicu, sporo rasvjete, treperi i stabilno otvaranje. Promenite režim osvetljenja u skladu sa svojim preferencijama. Lamb se može daljinski upravljati klikom, čineći operaciju prikladnijim.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji