.

.

Stezaljka četkica za kosu Drvena kosa za ravnanje četkica Dvostrana četkica za oblikovanje kose

Stezaljka četkica za kosu Drvena kosa za ravnanje četkica Dvostrana četkica za oblikovanje kose

Ocjene kupaca:

KM 25.00
Od robe
U skladištu

Molimo Vas, primijetito da se ovaj artikl prodaje fathery s Joybuy Marketplace
. Tražite li češalj za profesionalno ispravljanje kose? Da li ste u potrazi za čvrstim češaljkom za pouzdan češnjak koji vam može pomoći da se nosite sa kosom? Ako je odgovor da, dođite i pogledajte ovaj proizvod! Naš profesionalni češalj za ispravljanje kose mora udovoljiti vašim potrebama. funkcije
. -Kolor : Kao što je prikazano
. -Materijal : drvo, čekinja
. -Pregledajte četku za ispravljanje kose, savršeno za brzo ispravljanje kose tokom sušenja puhanja. - -ASY u stil ili ispravite kosu i napravite kosu glatke i prirodnije. -Profesionalno dizajnirano, možete ga koristiti za diy frizuru kod kuće ili za upotrebu sa salonom za kosu. -W sa dizajnom u obliku slova V, jednostavan za preklopljenje, kompaktne veličine, pruža pogodnost za nošenje i čuvanje. -Proizvodnja s dobrim materijalom, čvrstim i izdržljivim za dugotrajnu upotrebu.
Četkica za preskok za ispravljanje kose, savršeno za brzo ispravljanje kose tijekom sušenja puhanja. | Lako za stil ili ispravite kosu i učinite kosu glatkim i prirodnijim. | Profesionalni dizajniran, možete ga koristiti za DIY frizuru kod kuće ili za upotrebu sa salonom za kosu.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji