.

.

Kamion za montažu objektiva, izbjegavajte smetnjama kapuljača za objektiv objektiva izbjegavajte izmaglicu sjajnim za fotografiranje za F2.8.8.8.8iii za

Kamion za montažu objektiva, izbjegavajte smetnjama kapuljača za objektiv objektiva izbjegavajte izmaglicu

Ocjene kupaca:

KM 2.33
Od robe
U skladištu

Navlaka za montažu kamere, izbjegavajte smetnje kapuljača za objektiv kamere Izbjegavajte izmah sjajnih izrazito za fotografiju za F28iii za 16-35 mm specifikacije :
:
Hood objektiva može spriječiti unos svjetlosti negiranja i izbjegavanje izmaglice za vrijeme pozadinskog osvjetljenja, bočno svjetlo, bljesak ili noćnu fotografiju. Tokom prednjeg svjetla i bočne svjetlosne fotografije, može izbjeći okruženje raštrkano svjetlo ulazak u objektiv. Tokom svjetlosne fotografije ili noćne fotografije, može izbjeći ambijentalno smetnje ulazak u sočivo. Također se može objektiv iz ogrebotina, otiska prstiju i sprječavati od vjetra, pijeska, kiše i snijega do neke mjere do neke mjere. Kompatibilan je za 16-35 mm F2. Navlaka za sočivo široko se koriste u fotografiji pozadinskog osvjetljenja i uglavnom se koriste za izbjegavanje. Međutim, može se pojaviti ako je izvor svjetlosti u neposrednoj blizini. U ovom trenutku možete koristiti ruku sa strane izvora svjetla da biste blokirali haubu. Da li se eliminira ili ne, može se očitovati jasno iz tražila.
Specifikacija :
Tip predmeta : Navlaka za objektiv
Materijal : plastika
Boja : crna
Kompatibilna sočiva : za 16-35 mm F2.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji