.

.

Ft nadstrešnice komercijalne šatore Tržni štand s uklonjivim bočnim zidovima

Ft nadstrešnice komercijalne šatore Tržni štand s uklonjivim bočnim zidovima

Ocjene kupaca:

KM 2.67
Od robe
U skladištu


10x10 FT nadstrešnice Trgovački šatori Tržišna stala sa 6 uklonjivih bočnih zidova
Opis :
Profesionalni i isplativi : ima profesionalni stručnjak za šator, dizajn i prodaju najcektivniji i ekonomičniji šator, duboko povjeriti Ovaj model uključuje više potrebnih dodataka i korisnih ploča, susreće CPAI-84, savršen za bilo koju priliku. 150 stopa od hladne nijanse dovoljno velike za oko 8 ili 10 osoba, sa prostora za stol i stolice.
Diverzifikacijske panele - ovaj model uključuje (1) 3 x običnu ploču i 1xdoor ploče sa valjanim vratima : 210 D tkanina , zatvarači sa svake strane, lako pričvršćuju onoliko koliko vam treba. Vrata također ima patentne zatvarače sa svake strane kako bi ga zadržali zatvorenim. (2) 2 x Pola zida : Potreban dio koji je napravio profesionalnu komercijalnu štandu.
Kvaliteta Okvir i tkanina - izdržljiv čelik sa crnim prahom, ne-hrđe, ima najlonski plastični priključak za vezu. Prekrasna, jaka i sigurnost. Najnoviji sistem za zaključavanje palca, jednostavan za zaključavanje i puštanje je 500 D tkanina velike čvrstoće sa Obloga, blokirajući 99% štetnih zraka. Nije potreban alat. Podešavanje i prekid je brz i jednostavan pomoću podešavanja nogu na tipki i prevelikim lakim povlačenjem na gornjim uglovima.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji