.

.

SUNISERY akrilni božićni privjesak ukras za viseće ukrase drveća za vanjsku zabavu za zabavu na otvorenom

SUNISERY akrilni božićni privjesak ukras za viseće ukrase drveća za vanjsku zabavu za zabavu na otvorenom

Ocjene kupaca:

KM 14.99
Od robe
U skladištu

Akrilni božićni privjesak ukras za viseće ukrase drveća za vanjsku kupovinu za zabavu u zatvorenom prostoru
Ukrasi imaju vrpčne petlje, koje su prikladne za objesiti direktno na božićno drvcu ili bilo kakvo prikladno mjesto koje vam je potrebno za ukrašavanje. Pogodno za ukrašavanje u raznim prilikama, poput Božića, ukrasa za kuć, vjenčanja, angažmana, godišnjica, zabave, stolari, itd. Specifikacija
. Materijal : akril
. Stil : Festival
. Spol : Unisex
. Sezona : cijela sezona
. Uzorak : raznolik
. Količina : 1pc
. Veličina : 7,5cm / 2,95
. Paket uključujući :
. 1 * Božićni ukras
. Napomena :
. Može biti odstupanja od 1-2 cm u različitim veličinama, lokacijama i protezama tkanina. Grafikon veličine je samo za referencu; Možda postoji malo razlike sa onim što dobijete. Boja može biti svjetlija ili tamnija zbog različitog računara. Ako proizvod ima kvalitetne probleme, slobodno nas kontaktirajte, pomoći ćemo vam da riješite problem što je brže moguće.
Božićni ukrasi : ukrasi imaju vrpčne petlje, koje su prikladne za objesiti direktno na božićno drvcu ili Bilo kakvo prikladno mjesto koje trebate ukrasiti. Pokloni : To je savršen poklon za djecu, članove porodice, ljubitelje, prijatelje, nastavnike i kolege za rođendane, božićne, obljetnicu, veličinu i boju : 7,5cm / 2,95 ' , Boja : crni krug, plavi krug, bijeli krug.

Veća je od informacija

Proizvodi u kategoriji